Maria Gheorghiu

Noutati

Cumpără album
Pagină oficială Facebook
Cont oficial Twitter
Canal oficial YouTube
Clubul București FM
Folk fără vârstă
Punți peste inimi, cu Maria Gheorghiu și Radu Grațianu
Debutul primăverii nu poate fi sărbătorit altfel decât printr-un concert extraordinar semnat Maria Gheorghiu. Acompaniată la claviaturi de Radu Grațianu, Maria va fi prezentă pe scena din Carousel Cafe (str. Marcel Iancu, nr. 9, București), pe data de 15 martie 2014, începând cu ora 21.00. Rezervări pentru acest eveniment pot fi făcute la numărul de telefon 0729.396.634. Prețul unui bilet este de 20 lei.
Maria Gheorghiu, invitata emisiunii "Omul cu chitara"
O nouă emisiune de folk își va face loc în peisajul TV din România. Ducu Bertzi, "Omul cu chitara", va fi cel care ne va aduce în prim-plan, în fiecare duminică, la TVR 2, începând cu ora 16.00, nume importante ale muzicii folk din România. Prima ediție, difuzată pe 9 martie 2014, le va avea ca invitate pe Maria Gheorghiu, Zoia Alecu și Alina Manole.
Seară de folk la Fălticeni, de Ziua Femeii
Sâmbătă, 8 martie 2014, începând cu ora 18.00, locuitorii municipiului Fălticeni vor avea parte de un spectacol special, alături de Maria Gheorghiu și Eusebiu Ștefănescu. Muzeul de Artă "Ion Irimescu" va fi gazda unei seri de excepții dedicate nu doar femeilor, ci întregii comunități locale pasionate de muzică și poezie. Intrarea va fi liberă.
Concert Maria Gheorghiu în Aida Cafe
După o perioadă mai lungă de pauză, Maria Gheorghiu revine pe scena bucureșteană cu un concert de club ce se anunță unul excepțional. "Fluturii" fiecăruia dintre noi sunt aceia care ne vor însoți în această expediție muzicală, a cărei reprezentație va avea loc pe 27 februarie 2014, în Aida Cafe (Calea Victoriei 16-20, pasajul Macca-Villacrosse), începând cu ora 20.30. Rezervări pot fi făcute la numărul de telefon 0726.318.463. Prețul unui bilet este de 20 lei.
Folk fără vârstă, cu Maria Gheorghiu
Maria Gheorghiu va fi prezentă miercuri, 26 februarie 2014, la Colegiul Național "Matei Basarab", din București, pentru o nouă etapă a proiectului "Folk fără vârstă". Invitați ai acestui eveniment vor fi: Ducu Bertzi, Mihai Neniță, Marius Matache și Ovidiu Mihăilescu. Concursul din acest început de an se adresează elevilor din liceele sectorului 3. "Folk fără vârstă" este un proiect inițiat de Radio România, cu sprijinul Inspectoratului Școlar al Municipiului București.
Iubiri pe coardă de chitară
Anul acesta va debuta cu o după-amiază excepțională de folk, ce-i va avea ca protagoniști pe Maria Gheorghiu, Doru Stănculescu, Zoia Alecu, Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Andrei Păunescu, Alina Manole, Marius Bațu, Vasile Șeicaru, Adrian Sărmășan, Victor Socaciu și Ducu Bertzi. Acest cadou muzical va fi oferit de Liana Stanciu, in cadrul emisiunii Iubiri pe coardă de chitară, ce va fi difuzată pe 3 ianuarie 2014, începând cu ora 16.00, pe TVR 2.
Concert de colinde la Chișinău
Radu Grațianu și Ion Marinescu-Țurlă o vor însoți pe Maria Gheorghiu la Chișinău, pentru un spectacol extraordinar de colinde, ce va avea loc pe data de 21 decembrie 2013, la Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici", începând cu ora 17.00. Organizatorul acestui eveniment este Institutul Cultural Român. Mai multe detalii despre eveniment pot fi obținute la numărul de telefon (022) 222.734.